סאנדיי עוגיות במילוי גלידה
בארוחות חגיגיות המארחים מנסים להפתיע את האורחים ולהיות כמה שיותר יצירתיים… המרדף אחר הקינוח הבלתי נשכח זו מטרה של כל המארחים… להשאיר לאורחים ה 'טעם של עוד' .
לשם כך, מומחי מותג גלידות הפרמיום: בן אנד גריס הכינו מתכון למנה אחרונה: קינוח של סאנדיי עוגיות במילוי גלידה, קל להכנה, טעים, מפתיע ובלתי נשכח.
מרכיבים:
מתכון עוגיות פשוט שאתם אוהבים
רוטב שוקולד ותוספות
פיינט אחד של גלידת בן &גריס בטעם המועדף לעליכם
זמן הכנה:20 דק זמן כולל: 50ד'ק כמות:12 סאנדיי
אופן הכנה:
• מחממים מראש את התנור ומכינים את המתוכן של בצק העוגיות האהוב עליכם.
• מחלקים את הבצק ל12 כדורים בעזרת סקופר גלידה ומניחים כדור בכל שקע בתבנית מאפינס
• בעזרת מיכל תבלין לוחצים על מרכזה של כל תבנית עם עוגי, כך שנוצרת "כוס" עמוקה.
• אופים בהתאם להוראות את המתכון, ואז מוציאים מהתנור להתקרר. מצננים את העוגיות בתוך התבנית למשך 10 דקות ואז בעדינות מוציאים כל אחד מהם ונותנים להם להתקרר.
• כשהעוגיות קרות שמים בכל עוגייה גלידה- מזלפים מלמעלה רוטב שוקולד , מקשטים בתוספת שאוהבים ומגישים!